J & E SERVICII DE OBTINERE VIZA – LUCRATI IN THAILANDA

J & E Permis de Munca si NON ‘B’ Visa pentru Thailanda

IPentru a trai sau a lucra in Thailanda este necesar sa detineti o NON Immigration B visa si un Permis de Munca

Exista anumite cerinte pentru obtinerea acestor documente care depind cel mai mult de statutul companiei voastre, depunerea actelor este un proces complicat, insa J & E se va asigura ca toate documentele sunt completate si transmise la timp  departamentelor de imigrare relevante din Pattaya. Colaboram indeaproape cu departamentul de imigratie din Jomtien pentru a fi siguri ca obtinem documentatia corecta pentru aplicatia individuala de viza si permis.

-Pentru a indeplini cerintele minime de salarizare – pentru majoritatea populatiei occidentale aceasta trebuie sa fie THB50,000 sau THB60,000 pe luna. Echipa noastra va va da mai multe detalii legate de aceasta parte.

– Capitalul social de 2 milioane THB per angajat trebuie sa figureze in bilantul Societatii

– Compania ar trebui sa angajeze patru cetateni thailandezi pentru fiecare lucrator strain cu permis de munca

– Documentatia companiei trebuie sa fie actualizata, inclusiv depunerea declaratiei financiare anuale care trebuie sa fie auditata

Completati formularul de pe pagina si dati-ne cateva detalii minime, ca sa ne putem da seama daca va veti califica pentru un permis de munca NON B Visa sau o viza de afaceri de 1 an. J & E poate obtine o extindere pentru a va continua permisul de munca, sa adaugati o noua companie in permisul de munca, sa adaugati o noua filiala in permisul de munca sau sa anulati permisul de munca. Va vom contacta cat mai curand posibil pentru a discuta in detaliu.

Tarifele practicate de J & E pentru NON B Visa si Permisul de Munca Thailandez

NON’B’ Visa (Non Immigrant Visa In Thai Immigration) 23,500
1 An Viza de Afaceri 23,500

ALTE SERVICII DE VIZA

J & E IMIGRARI – TARIFE

Departamentul Imigrari Tarif/thb
NON’B’ Visa (Non Immigrant Visa In Thai Immigration) 23,000
1 An Viza de Afaceri 23,000
Reinnoirea Vizei de Pensionare (Fara Depozit Bancar) 15,000
NON”O” Visa 23,000
Viza de Casatorie 30,000
Viza de Studii (Incepand de la) 12,000
Prelungirea Vizei de Turist cu 30 de zile( Doar pentru detinatorii TR hold  care au obtinut o viza de 60 de zile in tara) 4,500
Prelungirea Vizei cu mai mult de 90 de zile 500
Intrari Multiple 5,500
O singura Intrare 3,500
Certificat Adresa 1,000
Aplicati pentru Viza de Calatorie in afara Thailandei (nu include taxa vizei)  15,000
Reinnoire Pasaport ( Doar pentru UK si Islanda) doar taxa de Serviciu, nu include taxa de Pasaport  5,000
Traduceri pentru Viza Tarif/thb
Traducere din Limba Engleza 400-500 thb
Traducere din Limba Franceza 1,000 thb
Traducere Mandat TBA
SUNA-NE – 0722.21.33.55
CONTACTEAZA-NE

2019-06-19T19:11:47+00:00
Last updated on: 21.08.2019 – 8:27

Leave A Comment

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Stay up to date with all the latest news and services in Pattaya
ErrorHere